Back

Campania ”Curățăm România”, Comuna Batăr

Campania ”Curățăm România”, Comuna Batăr

Rezultatele apar, cu siguranță, dacă se implică întreaga comunitate. Educarea, informarea și conștientizarea copiilor reprezintă șansa noastră la un viitor mai sigur, mai curat și mai bun, iar abilitățile formate în copilărie sunt deprinderi sănătoase și esențiale pentru mai târziu. Pe acestea mizăm și noi Agenția pentru Protecția Mediului Bihor împreună cu Garda Națională de Mediu Bihor – Comisariatul Județean Bihor și continuăm campania ”Curățăm România”.

Ne implicăm în toate proiectele de ecologizare și conștientizare în spiritul protecției mediului, prin informarea tinerilor privind pericolele generate de abandonarea deșeurilor, beneficiile reciclării și importanța reducerii poluării și a efectelor nocive pe care aceasta le are asupra noastră. Elevii Școlii Generale nr. 2 din localitatea Talpoș, comuna Batăr au fost foarte activi în acest sens și împreună cu d-na Directoare Sofia - Grațiela Pop s-au implicat și în ecologizarea comunei.

În cadrul acestei acțiuni de vineri, Primarul Comunei Batăr dl. Ioan Mughiuruș și domnul consilier Ioan Kaup, alături de asistații comunei și 70 de elevi de la clasa IV-a la clasa a VIII-a, au ecologizat drumurile din comună și malurile Crișului Negru ce traversează comuna. În urma acestei acțiuni s-au adunat 470 kg de deșeuri ♻ urmând ca acestea să fie ridicate de către operatorul de salubritate, care a pus la dispoziția participanților sacii și mănușile necesare și utile acestei campanii.

Ținem să-i felicităm pe toți cei implicați în Campania ”Curățăm Romania” – ”Curățăm Bihorul”, dând dovadă prin gestul lor mic - de o mare responsabilitate și grijă față de mediul înconjurător.

   

Link pentru fotografii:

https://drive.google.com/drive/folders/12nl_9VgqIuP5yAwYSRMUbMovWwl9d9bH?usp=sharing