Înapoi

Anunţ public privind dezbaterea publică pentru proiectul „Autostrada Bacău - Pașcani”, titular CNAIR

Anunţ public privind dezbaterea publică          

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată și a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Autostrada Bacău - Pașcani”, propus a fi amplasat în județele Bacău, Neamț și Iași, titular CNAIR.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția Națională pentru Protecția Mediului poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Documentele menţionate sunt disponibile la umătoarea adresă de internet  www.anpm.ro, la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Documentații procedura EIA si EA, cât și pe site-ul CNAIR.

Având în vedere Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, cu modificările și completările ulterioare:

  • Raportul privind impactul asupra mediului, Studiul de evaluare adecvată și Studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pot fi consultate doar electronic.
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenției Naționale pentru Protecţia Mediului: str. Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti, la FAX 021/2071103 cât și pe adresa de email autorizari@anpm.ro, până la data de 22.10.2021.