Înapoi

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Execuția lucrărilor de explorare pentru sare gemă, lucrări suplimentare an II, perimetrul Valea Sărată Turda” propus a fi amplasat în loc.Turda, jud. Cluj, titular SC SAREROM SRL.

„Agenția pentru Protecția Mediului Cluj anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Execuția lucrărilor de explorare pentru sare gemă, lucrări  suplimentare an II, perimetrul Valea Sărată Turdapropus a fi amplasat în loc.Turda, jud. Cluj, titular  SC SAREROM SRL.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din mun. Cluj-Napoca, strada Dorobanților nr.99 și la sediul titularului:  SC SAREROM SRL, Punct de lucru Turda, loc. Turda, str. Republicii nr.51, jud Cluj, în zilele de luni-joi între orele 09-14 și vineri  între orele 09-12.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din mun. Cluj-Napoca, strada Dorobanților nr.99”.

 

Data afișării anunțului pe site

             15.03.2019

memoriu