Înapoi

Anunt asupra depunerii solocitarii de emitere a acordului de mediu pentru titular SC AVICOLA SMIRNA SA

Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, anunta publicul interesat asupra depunerii solocitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul proiectul: Extinderea si modernizarea fermei SC AVICOLA SMIRNA SA” propus a fi amplasat in com.Grivita, sat.Smirna, jud.Ialomita, titular SC AVICOLA SMIRNA SA.

Informatiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni-joi 08.00-16.30,vineri intre orele 8.00-14.00 si la sediul Primariei Grivita, jud.Ialomita, in zilele de miercuri-vineri, intre orele 10-16. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, data afisarii anuntului pe site 15.03.2017

Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare : nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Extinderea si modernizarea fermei SC AVICOLA SMIRNA SA” propus a fi amplasat in com.Grivita, sat.Smirna, jud.Ialomita, titular SC AVICOLA SMIRNA SA.

1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu, nr.1, jud.Ialomita, in zilele de luni-joi 08.00-16.30,vineri intre orele 8.00-14.00 precum si la urmatoarea adresa de internet : www.apmil.ro.Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 11.04.2017. Data afisarii anuntului pe site: 03.04.2017.