Înapoi

Anunt privind dezbaterea publica: AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul “EXTINDERE SECTIE TURNATORIE IN VEDEREA AMPLASARII A DOUA CUPTOARE DE OMOGENIZARE SI O CAMERA DE RACIRE” propus a fi amplasat in Slatina, județul Olt. Titular: SC ALRO SA Slatina - Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Cladirea de Protocol a Primariei Municipiului Slatina, strada Aleea Gradiste, judetul Olt, in data de 5.12.2017, incepand cu orele 11:00

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT  anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul “EXTINDERE SECTIE TURNATORIE IN VEDEREA AMPLASARII A DOUA CUPTOARE DE OMOGENIZARE SI O CAMERA DE RACIRE” propus a fi amplasat in Slatina, str. Pitesti, nr. 116, județul Olt.

Titular: SC ALRO SA din Slatina, str. Pitesti, nr. 116, județul Olt.

Tipul deciziei posibile luate de APM OLT poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Olt, Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţ Olt si la sediul SC ALRO SA din Slatina, str. Pitesti, nr. 116, județul Olt,  in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1400 .

Documentul mentionat este disponibil si la urmatoarea adresa de internet: http://apmot.anpm.ro.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Cladirea de Protocol a Primariei Municipiului Slatina, strada Aleea Gradiste, judetul Olt, in data de 5.12.2017, incepand cu orele 1100 .

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Olt, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţ Olt pana la data de 5.12.2017.

 

 

 

   Data afisarii anuntului pe site
13.11.2017