Înapoi

Anunț public asupra organizării dezbaterii publice privind propunerea de Plan de Menţinere a Calităţii Aerului pentru Județul Suceava

 

ANUNȚ PUBLIC

Consiliul Județean Suceava, în calitate de autoritate responsabilă cu elaborarea Planului de Menţinere a Calităţii Aerului pentru Județul Suceava, anunță publicul asupra organizării dezbaterii publice privind propunerea de Plan de Menţinere a Calităţii Aerului pentru Județul Suceava, care va avea loc la sediul Consiliului Județean Suceava din str. Ștefan cel Mare nr. 36, în sala Ștefan cel Mare, în data de 09.02.2018 , începând cu orele 1400.

Propunerea de plan poate fi consultată la sediul Consiliului Județean Suceava din str. Ștefan cel Mare nr. 36, camera 206-Serviciul tehnic și mediu, de luni până vineri între orele 1300-1400 sau pe site-ul oficial al instituției noastre contact@cjsuceava.ro.

Publicul poate transmite în scris comentarii, întrebări, opinii, propuneri privind propunerea de plan la sediul Consiliului Județean Suceava, Serviciul tehnic și mediu – camera 206 sau utilizând mijloace electronice la adresa de e-mail: contact@cjsuceava.ro până la data de 09.02.2018. 

 

Adresa inaintare dezbatere publica