Înapoi

Anunţ public privind decizia etapei de incadrare - Construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, str. Silvestru Iaricevschi, nr.3, regim de înălțime P+3E și 24 u.l.

 

APM Suceava anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, str. Silvestru Iaricevschi, nr.3, regim de înălțime P+3E și 24 u.l.” propus a fi amplasat în oraș Siret, strada Silvestru Iaricevschi, nr.3, jud. Suceava, titular ORAȘUL SIRET din jud. Suceava.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 5 zile de la data apariţiei prezentului anunţ.

 

Data afișării anunțului pe site:15.06.2018