Înapoi

Activitati organizate de APM Tulcea cu ocazia Zilei Pamantului 2019

Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea a sărbătorit Ziua Pământului

În data de 15 aprilie a avut loc o acțiune  educativă dedicată Zilei Pământului. Prin metode interactive, elevii clasei a IV a A de la Școala Gimnazială Elena Doamna din Tulcea au învățat și au pus în aplicare modalități de  apărare a Planetei Pământ împotriva diferitelor forme de poluare. Activitatea a continuat cu o acțiune de ecologizare a Parcului Personalităților din Tulcea.

În data de 19 aprilie 2019 a  fost organizata o activitate de conștientizare împreună cu elevii claselor  a II a  B  și I B  de  la Școala Gimnazială Nifon Bălășescu  din Tulcea. Cei 23 de copii  au participat la un atelier creativ în cadrul căruia au confecționat hrănitori artificiale pentru păsări. Acestea au fost colorate de elevii clasei a II a B .  Hrănitorile încărcate cu grăunțe au fost amplasate în copacii din curtea școlii.

Aceste activități vin în completarea acțiunii de ecologizare organizată în data de 6 aprilie  pe Canalul Lipoveni,  pe Canalul Dunavăț până la Gâscova și în localitatea Dunavățul de Jos.