Înapoi

Agentia pentru Protecția Mediului Tulcea a organizat actiuni de conștientizare cu ocazia evenimentelor: Ziua Energiei Eoliene și Ziua Mondială a Soarelui

Agentia pentru Protecția Mediului Tulcea a organizat actiuni de conștientizare cu ocazia evenimentelor: Ziua Energiei Eoliene și Ziua Mondială a Soarelui.

1.APM Tulcea a organizat  o acțiune de constientizare  în data de 15.06.2017  în parteneriat cu Colegiul “ Brad SEGAL” si cu “Asociația Salvați Flora și Fauna Deltei “ cu ocazia Zilei Energiei Eoliene.  Au avut loc doua sedinte de instruire la care au participat 102 de elevi și 5 cadre didactice. Au fost prezentate urmatoarele teme: “Energia Eoliană”, “Parcuri Eoliene din județul Tulcea” și “ Cum funcționează o centrală eoliana”.

 

 

2. APM Tulcea a organizat  în data de 21 iunie o actiune de constientizare  cu elevii de la Colegiul Tehnic “Henri COANDĂ” Tulcea cu ocazia Zilei Mondiale a Soarelui.  Elevii de la clasa 0 au prezentat o expozitie cu desene iar cei de la clasa a XI a au prezentat referate tematice: “ Ziua Soarelui”,” Sistemul solar” si “Legenda Soarelui si a Lunii”.  La acțiune au participat 34 de elevi și 3 cadre didactice.