Înapoi

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A BIODIVERSITAȚII si ZIUA EUROPEANĂ A PARCURILOR 2017

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A BIODIVERSITAȚII si ZIUA EUROPEANĂ A PARCURILOR.

 

În fiecare an în perioada 22- 24 mai, se serbeaza doua evenimente de mediu dedicate protectiei si conservarii biodiversitatii, habitatelor naturale si  ariilor protejate.: ZIUA INTERNATIONALĂ A BIODIVERSITĂTII si ZIUA EUROPEANĂ A PARCURILOR.

Tema de anul acesta a Zilei Internaționale a Biodiversitații a fost “Biodiversitate si Turism Durabil” iar tema Zilei Europene a Parcurilor  a fost “Schimbarea climei, schimbarea parcurilor”

Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea a sărbatorit Ziua Internațională a Biodiversității și Ziua Europeană a Parcurilor  alături de elevii tulceni de la Colegiul  “Anghel SALIGNY” si de la  Colegiul Tehnic “ Henri COANDA “ Tulcea.

In data de 23 Mai 2017  - APM Tulcea a organizat o actiune de educatie ecologica cu tema Ziua  Biodiversitatii impreuna cu elevii si cadrele didactice  de la Colegiul  “Anghel SALIGNY “ Tulcea si Asociatia “ Salvati flora si fauna Deltei Dunarii”

In data de 24 Mai 2017- APM Tulcea a organizat   o actiune de educatie ecologica cu tema Ziua  Europeana a Parcurilor impreuna cu elevii si cadrele didactice  de la Colegiul Tehnic “ Henri COANDA “ Tulcea.

Actiunile au constat in prezentare de filme,  referate si machete conform tematicii fiecarui eveniment. Cele mai interesante lucrări au fost premiate.