Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu emis pentru Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana” propus a fi amplasat în Jud. Ilfov și Jud. Giurgiu, titular Compania Naţională de Căi Ferate – CFR - SA

Anunţ public – ANPM

   

    Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a acordului de mediu emis pentru Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana” propus a fi amplasat în Jud. Ilfov și Jud. Giurgiu, titular Compania Naţională de Căi Ferate – CFR - SA .

  Informaţiile privind modificările proiectului propus/memoriul de prezentare, pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Str. Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, pe site la adresa http://www.anpm.ro/documente-procedura-eim-si-ea şi la sediul Companiei Naţionale de Căi Ferate – CFR - SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului - Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro.