Back

Anunţ public privind decizia de emitere a autorizaţiei de mediu, titular S.N.T.G.N TRANSGAZ S.A. – Mediaş, Exploatarea Teritorială Cluj

AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI

Face publică decizia de emitere a autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor:

- Transport prin conducte, cod CAEN rev. 2 – 4950 .

titularS.N.T.G.N “Transgaz” SA – Mediaş, Exploatarea Teritorială Cluj – Cluj Napoca, cu sediul social în localitatea Cluj-Napoca, str. Crişului, nr. 12, jud.Cluj.

Documentele care au stat la baza luării deciziei de emitere a autorizaţiei de mediu pot fi consultate zilnic între orele 0800 - 1600 la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului din Bucureşti, str. Splaiul Independenţei, nr. 294, sector 6.

În conformitate cu prevederile O.M. nr. 1798/2007, art.13, alin.(2) cu completările şi modificările ulterioare“Decizia poate fi contestată în termen de 30 de zile lucrătoare de la data afişării. La expirarea acestui termen, autoritatea competentă pentru protecţia mediului, eliberează autorizaţia de mediu”.

Draftul autorizaţiei de mediu este afişat pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, www.anpm.rola secţiunea Reglementări rubrica Autorizaţii de mediu.