Back

Anunt de luare a Deciziei etapei de incadrare pentru proiectul „Reparația conductei Ø20'' Mașloc - Caransebeș în urma inspecției cu pig inteligent”, titular SNTGN TRANSGAZ SA

ANUNŢ PUBLIC

         Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reparația conductei Ø20'' Mașloc - Caransebeș în urma inspecției cu pig inteligent”, propus a fi amplasat în judeţele Caraș-Severin şi Timiș, titular SNTGN TRANSGAZ SA, proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.

          Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti în zilele de Luni - Joi, între orele 08.00 – 16.00 şi Vineri între orele 08.00 – 13.30, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/ Acordul de mediu/ Drafturi acte de reglementare.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 07.10.2022 în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț.

    Data afişării anunţului pe site 27.10.2022