Back

Anunt privind luarea deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Autostrada Sibiu - Pitești”, titular CNAIR SA

ANUNȚ PUBLIC

 

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei  de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Autostrada Sibiu - Pitești”, amplasat în  judeţele Sibiu, Vâlcea și Argeș, titular  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 0830 - 1600 şi vineri între orele 0830 - 1330, precum și pe pagina de internet www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

Observaţiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti, precum şi la adresa de e-mail autorizari@anpm.ro, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.