Back

Anunt privind luarea deciziei pentru modificarile aduse proiectului „Drum expres Craiova - Pitești”, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu revizuit

     Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru modificările aduse proiectului „Drum expres Craiova-Pitesti”, propus a fi amplasat pe teritoriul județelor Dolj, Olt și Argeș, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

    Proiectul acordului de mediu revizuit şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate pe pagina de internet www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la Agenția Națională pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, prin poștă, în format electronic pe adresa de e-mail autorizari@anpm.ro, prin fax la nr. 0212071103 în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.