Back

Anunt public privind dezbaterea publică pentru proiectul ”Autostrada Focsani - Bacău”, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA

Anunţ public – ANPM

    Agentia Natională pentru Protectia Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizarea infrastructurii de cale ferată dintre statiile c.f. Bucuresti Nord - Jilava - Giurgiu Nord - Giurgiu Frontieră” propus a fi amplasat în Municipiul Bucuresti, Jud. Ilfov si Jud. Giurgiu, titular Compania Naţională de Căi Ferate – CFR - SA.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Str. Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, pe site-ul ANPM la Sectiunea Reglementari/Acord de Mediu  şi la sediul Companiei Naţionale de Căi Ferate – CFR - SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucuresti, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 si vineri între orele 8-14.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului - Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro.

  Anunţ public privind dezbaterea publică

Agentia Natională pentru Protectia Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată si a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Autostrada Focsani - Bacău”, propus a fi amplasat în judetele Vrancea si Bacău, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A..

Tipul deciziei posibile luate de Agentia Natională pentru Protectia Mediului poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Documentele menţionate sunt disponibile pe site-ul ANPM la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu, cât si pe site-ul CNAIR.

Având în vedere HG nr.394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum si actele normative ulterioare privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19:

  • Raportul privind impactul asupra mediului, Studiul de evaluare adecvată si Studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apăpot fi consultate doar electronic.
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agentiei Nationale pentru Protecţia Mediului: str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti, la FAX 021/2071103 cât ?i pe adresa de email autorizari@anpm.ro, până la data de 28.12.2021.