Back

Anunt public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul - ”Modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad” amplasat în județul Caraș-Severin, județul Timiș și județul Arad, titular Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

 

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad” amplasat în județul Caraș-Severin, județul Timiș și județul Arad, titular Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

    Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independentei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 8.00–16.30 și vineri între orele 8.00–14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/drafturi-acte-reglementare

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independentei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până la data de 18.11.2019 .