Back

Anunt public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea liniei feroviare Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș, parte a Coridorului Orient/Est – Mediteranean”, titular Compania Naţională de Căi Ferate – CFR – SA

    Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitarea liniei feroviare Craiova – Drobeta Turnu Severin – Caransebeș, parte a Coridorului Orient/Est – Mediteranean” amplasat în Jud. Dolj, Jud. Mehedinți și Jud. Jud. Caraș-Severin titular Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” S.A.

    Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independentei, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 8.00–16.30 și vineri, între orele 8.00–14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro/ Reglementari/ Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independentei, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.