Back

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Autorizarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție Autostrada Baia Mare-Suceava, LOT 2 Bistrița-Vatra Dornei`` propus a fi amplasat în județele Bistrița-Năsăud și Suceava”, titular C.N.A.I.R S.A.

ANUNŢ  PUBLIC

privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Autorizarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție Autostrada Baia Mare-Suceava, LOT 2 Bistrița-Vatra Dornei`` propus a fi amplasat în județele Bistrița-Năsăud și Suceava, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Informaţiile privind proiectul propus  pot fi consultate la:

  • sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti, în zilele de Luni - Joi, între orele 08.30 – 16.00 şi Vineri între orele 08.30 – 13.00;
  •  sediul C.N.A.I.R. S.A. din București, b-dul.Dinicu Golescu nr. 38, sector 1.

Memoriul de prezentare este afişat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând  domeniul Reglementări/Acordul de mediu/Documentaţii procedura EIA şi EA.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti, precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@anpm.ro