Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu pentru modificările aduse proiectului de investiţie „Autostrada Brașov – Oradea, sector Ogra-Borş”, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

ANUNŢ PUBLIC

privind depunerea solicitării de revizuire a acordului de mediu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a acordului de mediu pentru modificările aduse proiectului de investiţie „Autostrada Brașov – Oradea, sector Ogra-Borş”, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., propuse a se realiza în localitățile Biharia și Tămășeu, jud. Bihor.

Informaţiile privind proiectul propus  pot fi consultate la:

sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti în zilele de Luni - Joi, între orele 0830 - 1600 şi Vineri între orele 08.30 – 13.30 şi la sediul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere,  B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti.

 

Memoriul de prezentare este afişat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând  domeniul Reglementări/Acordul de mediu/Documentaţii procedura EIAşi EA.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti, precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@anpm.ro