Back

Anuntul public de respingere a solicitarii acordului de mediu pentru proiectul ’’Amenajarea hidroenergetica a râului Olt pe sectorul Izbiceni- Dunăre. Centrala Hidroelectrică Islaz’’

AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI

anunţă publicul interesat asupra deciziei de respingere a solicitării acordului de mediu titular SC HIDROELECTRICA SA Sucursala Hidrocentrale Slatina pentru proiectul ''Amenajarea hidroenergetica a râului Olt pe sectorul Izbiceni- Dunăre. Centrala Hidroelectrică Islaz.'' amplasat în judeţele Olt şi Teleorman.

Decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea acesteia, pot fi consultate la sediul Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului,  din Splaiul Independenţei, nr. 294, secotr 6, Bucureşti, în zilele de luni-joi, între orele 8.30-16.30 şi vineri între orele 8.30- 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro secţiunea Reglementări- Acord de Mediu.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei, nr.294, sector 6, Bucureşti,  până la data de 27.03.2015.