Back

Anunt public privind luarea deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord- Est a României în scopul îmbunătăţirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum şi a asigurării capacităţilor de transport spre Republica Moldova” propus a fi amplasat pe teritoriul judeţelor Bacău, Iaşi şi Neamţ, titular TRANSGAZ SA Medias

Anunţ public

 privind emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord- Est a României în scopul îmbunătăţirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum şi a asigurării capacităţilor de transport spre Republica Moldova propus a fi amplasat pe teritoriul judeţelor Bacău, Iaşi şi Neamţ, titular S.N.T.G.N.-TRANSGAZ S.A. MEDIAS

           Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului cu sediul în Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord- Est a României în scopul îmbunătăţirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum şi a asigurării capacităţilor de transport spre Republica Moldova propus a fi amplasat pe teritoriul judeţelor Bacău, Iaşi şi Neamţ, titular S.N.T.G.N.-TRANSGAZ S.A. MEDIAŞ cu sediul în strada Piaţa Constantin I.Motaş nr. 1, Mediaş, Sibiu, România.

          Proiectul acordului de mediu poate fi consultat la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti şi la sediul S.N.T.G.N.-TRANSGAZ S.A. MEDIAS,  în zilele de luni - joi, între orele 830 - 1530 şi vineri, între orele 0800 – 1300, precum şi şi la următoarea adresă de internet: www.anpm.ro/Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

          Observaţiile/contestaţiile publicului interesat  se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Bucureşti, str Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, până la data de 28.06.2017 (în termen de 8 zile de la data publicării anunţului).