Back

Anunt public privind luarea deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea liniei de cale ferată Focșani-Roman ”, titular CFR S.A.

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

           Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Reabilitarea liniei de cale ferată Focșani - Roman”, propus a fi amplasat în județele Neamț, Vrancea și Bacău, titular  Compania Națională de Căi Ferate CFR - S.A.

         Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni - joi, între orele 8.00–16.30 și vineri, între orele 8.00–14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro/ Reglementari/ Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

        Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.