Back

Anunț public privind luarea deciziei etapei de încadrare pentru modificările aduse proiectului “Autostrada Sibiu Pitești” propus a fi amplasat în Jud. Argeș, Jud Sibiu și Jud. Vâlcea, titular Compania Naţională de Administrarea Infrastructurii Rutiere SA

Anunt public

     Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru modificările aduse proiectului Autostrada Sibiu - Pitești” propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al Jud. Sibiu, Jud. Vâlcea și Jud. Argeș, titular Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, care nu se supun evaluării impactului asupra mediului, nu se supun evaluării adecvate și nu se supun evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

  Decizia Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, str. Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti şi la sediul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni - joi, între orele 08 - 1630 şi vineri între orele 08 - 14, precum și la următoarea adresă de internet: www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/Acordul de mediu.

      Observaţiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului - Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.