Back

Anunt public privind luarea deciziei etapei de incadrare pentru modificările aduse proiectului de investiţie „Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila” propus a fi realizat pe teritoriul județelor Tulcea și Brăila, titular C.N.A.I.R. S.A.

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – ANPM

  Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului:

  • modificările aduse proiectului Pod suspendat peste Dunăre in zona Brăila, propus a fi realizat pe teritoriul județelor Tulcea și Brăila, titular  C.N.A.I.R. S.A., nu se supun evaluării impactului asupra mediului, nu se supun evaluării adecvate și nu se supun evaluării impactului asupra corpurilor de apă.

Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând  domeniul Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte de reglementare.

 Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul Deciziei etapei de încadrare, la următoarea adresă de e-mail: autorizari@anpm.ro, în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț.