Back

Anunț public privind luarea deciziei etapei de încadrare pentru modificările aduse proiectului „Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana” – titular Compania Națională de Căi Ferate – CFR – SA

Anunţ public

   Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru modificările aduse proiectului “Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana”,  propus a se realiza în Jud. Ilfov și Jud. Giurgiu, titular Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, care nu se supun evaluării impactului asupra mediului, nu se supun evaluării adecvate și nu se supun evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

  Decizia Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, str. Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti şi la sediul Companiei Naţionale de Căi Ferate – CFR - SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu,   nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni - joi, între orele 08 - 1630 şi vineri între orele 08 - 14, precum și la următoarea adresă de internet: www.anpm.ro la secțiunea Reglementări/Acordul de mediu.

     Observaţiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului - Splaiul Independenţei, nr. 294, Sector 6, Bucureşti sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.