Back

Anunțul public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Autostrada Sibiu-Pitești”, titular Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA

Anunț public

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Autostrada Sibiu-Pitești” propus a fi amplasat în județele Sibiu, Vâlcea și Argeș, titular Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului cu sediul în Splaiul Independenței, nr. 294, Sector 6, București, pe site la adresa http://www.anpm.ro/documente-procedura-eim-si-ea și la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA cu sediul în B-dul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1, București, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – Splaiul Independenței, nr. 294, Sector 6, București sau pe adresa de e-mail office@anpm.ro .