Back

Anuntul public privind emiterea deciziei etapei de incadrare nr. 30/04.12.2012, revizuită în data de 03.08.2015 pentru proiectul: “ Watman – Sistem Informational pentru Managementul Integrat al Apelor – Etapa I”

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a etapei de încadrare nr. 30/04.12.2012, revizuită în data de 03.08.2015, emisă de ANPM pentru proiectul de investiţii „Watman – Sistem Informaţional pentru Managementul Integrat al Apelor –etapa I”, titular - Administraţia Naţională “Apele Române”, amplasat în  judeţul Botoşani, care nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Modificările aduse proiectului se referă la schimbarea amplasamentului staţiei automatizate cu senzori pentru măsurarea debitelor la folosinţe cu numărul de identificare 9F08, sat Cervicesti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

Decizia autorităţii de mediu,  precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţior competente pentru protecţia mediului:

-         Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti;

-         Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, str. b-dul Eminescu, nr. 44, Botosani,  

în zilele de Luni - Joi, între orele 08.30 – 16.00 şi Vineri între orele 08.30 – 13.30 şi la sediul Administraţiei Naţionale “Apele Române”, str. Edgar Quinet, nr.6, sector 1, Bucureşti.

Draftul deciziei etapei de încadrare este afişat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesând domeniul Reglementări/Acord de mediu/Drafturi acte de reglementare.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediile autorităţilor competente pentru protecţia mediului: Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr.294, sector 6, Bucureşti şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, precum şi la următoarea adresă de e-mail: autorizari@anpm.ro, în termen de 13 zile de la publicare, până la data de 06.06.2016