Back

În data de 05.06.2024, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a avut loc ședința Comisiei pentru eticheta UE ecologică, în vederea analizării documentației depuse de operatorul economic SC FABI TOTAL GRUP SRL pentru obținerea etichetei UE ecologice. Operatorul economic SC FABI TOTAL GRUP SRL a solicitat obținerea etichetei UE ecologice pentru: „Servicii de curățenie interioară”

În data de 05.06.2024, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a avut loc ședința Comisiei pentru eticheta UE ecologică, în vederea analizării documentației depuse de operatorul economic SC FABI TOTAL GRUP SRL pentru obținerea etichetei UE ecologice. Operatorul economic SC FABI TOTAL GRUP SRL a solicitat obținerea etichetei UE ecologice pentru: „Servicii de curățenie interioară”.

La ședință au participat membri ai Comisiei pentru eticheta UE ecologică, Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, precum și reprezentanții operatorului economic  SC FABI TOTAL GRUP SRL. Raportul de analiză al dosarului depus a fost întocmit de Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul ANPM și transmis membrilor Comisiei, precum și operatorului economic.

În cadrul ședinței, reprezentantul companiei SC FABI TOTAL GRUP  SRL a făcut o  prezentare a societății, a activității desfășurate până în prezent, a serviciilor  pentru care s-a solicitat acordarea etichetei UE ecologice, precum și încadrarea în criteriile Deciziei Comisiei Europene.

După analizarea documentației, membrii Comisiei au votat acordarea etichetei UE ecologice  pentru: „Servicii de curățenie interioară”