Back

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicului interesat de depunerea documentatiei de solicitare a actualizarii Autorizatiei integrate de mediu nr. AB 1/ 20.03.2019, pentru Centrul de management integrat al deseurilor Galda de Jos cu amplasamentul in localitatea Galda de Jos, extravilan, județul Alba, avand ca operator: SC RER VEST SA

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicului interesta depunerea documentatiei de solicitare a actualizarii Autorizatiei integrate de mediu nr. AB 1/ 20.03.2019, pentru Centrul de management integrat al deseurilor Galda de Jos cu amplasamentul in localitatea Galda de Jos, extravilan, județul Alba, avand ca operator: SC RER VEST SA..

Activitatea se incadreaza in anexa nr.1 la Legea nr.278/2013 privind emisiile industriale la punctele:

5.4.) Depozite de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la HG nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte; si

5.3 b) Valorificarea sau o combinaţie de valorificare şi eliminare a deşeurilor nepericuloase cu o capacitate mai mare de 75 de tone pe zi, implicând, cu excepţia activităţilor care intră sub incidenţa prevederilor anexei nr. 1 la HG nr. 188/2002, cu modificările şi completările ulterioare, una sau mai multe din următoarele activităţi: (i) tratarea biologică.

Solicitarea de actualizare a autorizatiei integrate de mediu se refera la o instalatie existenta.

Informaţiile privind impactul potenţial asupra mediului a activităţii pentru care se solicită actualizarea autorizaţiei integrate de mediu nr. AB 1/ 20.03.2019 se pot obţine de la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba, str. Lalelelor, nr.7B, jud. Alba, zilnic de luni - joi, între orele 9-14 şi vineri între orele 9-13.

Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba sau prin e-mail la office@apmab.anpm.ro  până la data de 25.08.2022.

Documente anexate: