Back

Anunț public asupra luării deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu actualizata pentru SC Albalact SA

             Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu, operator Albalact SA pentru „ Instalatie de tratarea si prelucrarea exclusiv a laptelui cu o capacitate de prelucrare mai mare de 200 de tone pe zi” desfasurata pe amplasamentul din localitatea Oiejdea, DN1, km. 392 + 600, com. Galda de Jos, jud. Alba.

             Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T. intrunit in data de 05.09.2017 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba.

             Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu este disponibila publicului la sediul Primariei comunei Galda de Jos, Agentiei pentru Protectia Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro si la sediul titularului de activitate.

             Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

             Observatiile publicului se pot inainta in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7 B sau electronic pe adresa office@apmab.anpm.ro pana la data de 10. 10.2017 (30 de zile de la data primului anunt public).

  • Decizie de emitere autorizatie integrata de mediu    [click detalii]
  • Draft autorizatie integrata de mediu    [click detalii]