Back

Anunț public asupra luării deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru SC TRANSAVIA SA pentru Ferma avicola nr. 4 Santimbru

Agenția pentru Producția Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru pentru Ferma avicola nr. 4 Santimbru,  amplasament: Santimbru str. Blajului nr. 1E, comuna Santimbru, judeţul Alba, operator SC TRANSAVIA SA.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 07.11.2017 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Santimbru, și la sediul operatorului instalatiei.

 Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B sau electronic la adresa office@apmab.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data anuntului public.

  • Decizie emitere autorizatie integrata de mediu      [click detalii]
  • Draft autorizatie integrata de mediu   [click detalii]

Data afisarii anuntului pe site: 09.11.2017