Back

Anunț public asupra luării deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru SC TRANSAVIA SA pentru „ Instalaţia Ferma nr. 6 Unirea II

”Agenția pentru Producția Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru pentru Ferma avicola nr. 6 Unirea II,  amplasament: Unirea II, comuna Unirea, judeţul Alba, operator SC TRANSAVIA SA.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 10.10.2017 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, și la sediul operatorului instalatiei.

 Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B sau electronic la adresa office@apmab.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data anuntului public.

 

Decizie emitere autorizatie integrata de mediu    [click detalii]

Draft autorizatie integrata de mediu   [click detalii]

 

Data afisarii anuntului pe site: 11.10.2017