Back

Anunt public decizie de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Schimbare destinatie din constructii industriale si edilitare in spatii agroindustriale si prelucrare produse alimentare. Infiintare ferma de gaini” amplasat in Comuna Craciunelu de Jos str. Campului nr.3, jud. Alba, titular : SC ALBATROS GOLD SRL

APM Alba anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Schimbare destinatie din constructii industriale si edilitare in spatii agroindustriale si prelucrare produse alimentare. Infiintare ferma de gaini” amplasat in Comuna Craciunelu de Jos str. Campului nr.3, jud. Alba, titular : SC ALBATROS GOLD SRL.

   Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, in zilele de luni - joi, intre orele 8-16, si vineri intre orele 8 – 14, precum si la urmatoarea adresa de internet apmab.anpm.ro.

   Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul APM Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Proiect acord de mediu   [click detalii]

 

   Data afisarii anuntului pe site
   18.03.2020