Back

Anunt public decizie emitere acord de mediu pentru proiectul “Amenajare iaz piscicol prin extragere de agregate minerale” amplasament Oras Teius, extravilan, jud. Alba, titular: SC EUROPEXPRES SRL

APM Alba anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amenajare iaz piscicol prin extragere de agregate minerale” amplasament Oras Teius, extravilan, jud. Alba, titular: SC EUROPEXPRES SRL.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba. din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B, in zilele de luni - joi, intre orele 9.00 – 14.00 si vineri intre orele 9.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmab.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba. din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B, dar si la urmatoarea adresa de email: office@apmab.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț, până la data de 01.10.2022.

Draft acord de mediu  [click detalii]

Data afișării anunțului pe site . 22.09.2022