Back

Anunt public decizie emitere acord de mediu pentru proiectul “Introducere sistem de asomare cu CO2 la abatorul de pasari din Oiejdea” amplasat in localitatea Oiejdea, comuna Galda de Jos, şoseaua Alba Iulia-Cluj Napoca km 11, jud. Alba, titular : SC TRANSAVIA SA

APM Alba anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Introducere sistem de asomare cu CO2 la abatorul de pasari din Oiejdea” amplasat in localitatea Oiejdea, comuna Galda de Jos, şoseaua Alba Iulia-Cluj Napoca km 11, jud. Alba, titular : SC TRANSAVIA SA.

   Proiectul acordului de mediu  si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, in zilele de luni - joi, intre orele 8-16, si vineri intre orele 8 – 14, precum si la urmatoarea adresa de internet apmab.anpm.ro.

   Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul APM Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Proiect acord de mediu    [click detalii]

   Data afisarii anuntului pe site
   04.02.2019