Back

Anunt public decizie emitere autorizatie integrata de mediu - beneficiar SC KRONOSPAN SEBES SA

Agenția pentru Producția Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu pentru SC KRONOSPAN SEBES SA, pentru Instalatia de producere a a plăcilor lemnoase de tip MDF şi PAL, a formaldehidei, a răşinilor pe bază de formaldehidă, amplasament: Sebes str. Mihail Kogalniceanu nr.59, judeţul Alba.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., întrunit în data de 29.11.2016 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, și la sediul operatorului instalatiei.

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B sau electronic la adresa office@apmab.anpm.ro, și către Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, la fax 021 408 9615, pană la data de 31.12.2016.