Back

Anunt public decizie emitere autorizație integrata de mediu, pentru Fabrica de bere si bauturi racoritoare nealcoolice cu amplasamentul in localitatea Lancram DN1, km 372, județul Alba avand ca si operator SC ROMAQUA GROUP SA – Sucursala Sebes

Agenția pentru Protectia Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu, pentru Fabrica de bere si bauturi racoritoare nealcoolice cu amplasamentul in localitatea Lancram DN1, km 372, județul Alba avand ca si operator SC   ROMAQUA GROUP SA – Sucursala Sebes.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., din data de 21.03.2023 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Municipiului Sebes, și la sediul si pe site-ul operatorului instalatiei.

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B sau electronic la adresa office@apmab.anpm.ro,  in termen de 30 de zile de la data publicarii anunţului.

Documente atasate: