Back

Anunt public decizie emitere autorizatie integrata de mediu pentru Ferma de găini ouătoare și tineret înlocuire-pentru găini ouătoare, amplasata in Localitatea Craciunelu de Jos, str. Campului nr. 3, jud.Alba, avand ca operator SC ALBATROS GOLD SRL

Agenția pentru Protectia Mediului Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizației integrate de mediu, pentru Ferma de găini ouătoare și tineret înlocuire-pentru găini ouătoare, amplasata in Localitatea Craciunelu de Jos, str. Campului nr. 3, jud.Alba, avand ca operator SC ALBATROS GOLD SRL.

Decizia a fost luată în urma consultării autorităților membre C.A.T., din data de 30.03.2021 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Decizia de emitere a autorizației integrate de mediu este diponibila publicului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba, pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro, la sediul Primăriei Comunei Craciunelu de Jos, și la sediul operatorului instalatiei.

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a APM Alba http://apmab.anpm.ro.

Observațiile publicului se pot înainta în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B sau electronic la adresa office@apmab.anpm.ro,  in termen de 30 de zile de la data publicarii anunţului.