Back

Anunt public decizie etapa de incadrare pentru proiectul ”Dispozitiv de linii CF în incintă, interferențe cu rețeaua GN și împrejmuire la zona industriala sat Decea” propus a fi amplasat în comuna Miraslau, loc Decea, extravilan, județul Alba, titular SC INDUSTRIAL AND LOGISTICS DEVELOPMENTS NV prin SC ISPCF SA

Agenţia de Protecţie a Mediului ALBA   anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  al proiectului Construire carmangerie anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba - fara evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul   Dispozitiv de linii CF în incintă, interferențe cu rețeaua GN și împrejmuire  la zona industriala sat Decea”  propus a fi amplasat în comuna  Miraslau, loc Decea, extravilan, județul Alba, titular SC INDUSTRIAL AND LOGISTICS DEVELOPMENTS NV prin SC ISPCF SA București cu sediul în  localitatea București, strada Dinicu Golescu, nr. 38.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului alba din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B în zilele de luni-joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14,  precum si la urmatoarea adresa de internet apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 22 .01.2020

Proiect decizie etapa de incadrare     [click detalii]

Data afişării anunţului pe site
          de 13 .01.2020