Back

Anunt public decizie etapa de incadrare pentru proiectul “Modificarea temei de proiectare pe parcursul executiei la autorizatia de construire nr. 4/21.01.2019, privind colectarea si tratarea levigatului prin construirea unei statii de epurare proprii.” propus a fi amplasat în localitatea Ocna Mures, comuna Unirea, localitatea Razboieni – Cetate, jud. Alba, titular: SC ALOREF SRL si SC ASCOM INTERNATIONAL SRL

   APM Alba anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - fara evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modificarea temei de proiectare pe parcursul executiei la autorizatia de construire nr. 4/21.01.2019, privind colectarea si tratarea levigatului prin construirea unei statii de epurare proprii.” propus a fi amplasat în localitatea Ocna Mures, comuna Unirea, localitatea Razboieni – Cetate, jud. Alba, titular: SC ALOREF SRL si SC ASCOM INTERNATIONAL SRL.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba, din Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B, in zilele de luni - joi, intre orele 8.00 – 16.00 si vineri intre orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet apmab.anpm.ro.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 08.12.2019.

Proiect decizie etapa de incadrare     [click detalii]

Data afișării anunțului pe site . 29.11.2019.