Back

Anunt public depunere solicitare de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru Fabrica de bere si bauturi racoritoare nealcoolice cu amplasamentul in localitatea Lancram DN1, km 372, județul Alba avand ca si operator SC ROMAQUA GROUP SA – Sucursala Sebes

APM Alba anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru Fabrica de bere si bauturi racoritoare nealcoolice cu amplasamentul in localitatea Lancram DN1, km 372, județul Alba avand ca si operator SC   ROMAQUA GROUP SA – Sucursala Sebes.

Activitatea se incadreaza  in anexa nr.1 la Legea nr.278/2013 privind emisiile industriale la punctul 6.4. b Tratarea si prelucrarea, cu exceptia ambalarii exclusive, a urmatoarelor materii prime, care au fost, in prealabil, prelucrate sau nu, in vederea fabricarii de produse alimentare din:

(ii) numai materii prime de origine vegetala, cu o capacitate de productie de peste 300 to de produse finite pe zi sau de 600 de tone pe zi in cazul in care instalatia functioneaza pentru o perioada de timp de cel mult 90 de zile consecutive pe an.  

Solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu se refera la o instalatie existenta.

Informaţiile privind impactul potenţial asupra mediului a activităţii pentru care se solicită emiterea autorizaţiei integrate de mediu se pot obţine de la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba, str. Lalelelor, nr.7B, jud. Alba, zilnic de luni - joi, între orele 9-14 şi vineri între orele 9-13.

Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba sau prin e-mail la office@apmab.anpm.ro  până la data de 20.12.2022.

Documente atasate: