Back

Anunt public depunere solicitare emitere acord de mediu pentru proiectul Optimizarea consumurilor de energie primara in cadrul Transavia SA prin instalarea unei centrale de cogenerare de inalta eficienta cu turbine pe gaz metan, propus a fi amplasat în Sat. Oiejdea, comuna Galda de Jos, sos. Alba Iulia – Cluj Napoca km 11, jud. Alba, , titular SA TRANSAVIA SA

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Optimizarea consumurilor de energie primara in cadrul Transavia SA prin instalarea unei centrale de cogenerare de inalta eficienta cu turbine pe gaz metan, propus a fi amplasat în Sat. Oiejdea, comuna Galda de Jos, sos. Alba Iulia – Cluj Napoca km 11, jud. Alba, , titular SA TRANSAVIA SA.

Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B și la sediul SC TRANSAVIA SA, localitatea Santimbru str. Blajului nr. 244D,  în zilele de luni – joi, între orele 09.00 – 15.00 si vineri, intre orele 09.00 – 13.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Alba.

Memoriu de prezentare    [click detalii]

Data afișării anunțului pe site

03.12.2020