Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - cu evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul “ Optimizarea procesului de fabricare a sulfatului de cupru prin realizarea unei linii de rezervă pentru faza de sinteză ”, propus a fi amplasat in judetul Alba, localitatea Zlatna, str. Garii, nr. 10, titular SC ZLATCUP SRL

Agenţia pentru Protecţia Mediului ALBA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - cu evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul “ Optimizarea procesului de fabricare a sulfatului de cupru prin realizarea unei linii de rezervă pentru faza de sinteză ”, propus a fi amplasat in judetul Alba, localitatea Zlatna, str. Garii, nr. 10, titular SC ZLATCUP SRL, cu sediul in localitatea Zlatna, str. Garii, nr. 10.

1.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului ALBA Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7 B in zilele de luni-joi, între orele 8-16 şi vineri între orele 8-14 precum şi la următoarea adresa de internet apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 26.06.2018.

2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Alba, precum si la urmatoarea adresa de e-mail office@apmab.anpm.ro, pana la data de 01.07.2018.

Proiect decizie etapa de incadrare    [click detalii]

Data afişării anunţului pe site
19.06.2018