Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pentru proiectul “Lucrări de curățare, remediere a solului/subsolului și reconstrucție ecologică a amplasamentului depozitului de produse petroliere din localitatea Aiud, judeţul Alba”, propus a fi amplasat în Aiud, str. Garii, nr. 33, titular S.C. OMV PETROM S.A.

       Agenţia de Protecţie a Mediului ALBA   anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul  Lucrări de curățare, remediere a solului/subsolului și reconstrucție ecologică a amplasamentului depozitului de produse petroliere din localitatea Aiud,  judeţul Alba, propus a fi amplasat în Aiud, str. Garii, nr. 33,  titular  S.C. OMV PETROM S.A.

1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul    Agenţiei de Protecţie a Mediului  Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7 B in zilele de luni-joi, intre orele 8-16 şi vineri 8-14 precum si la urmatoarea adresa de internet  apmab.anpm.ro

   Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de  12.10. 2018

Proiect decizie etapa de incadrare    [click detalii]

Data afişării anunţului pe site
05.10.2018