Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pentru proiectul „“Modernizare LEA 20 kV Băița, judetul Alba, Etapa I ” propus a fi amplasat în comunele Albac, Scărișoara și Gîrda de Sus, intravilan si extravilan, jud Alba, titular SUCURSALA DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI ELECTRICE ALBA

  Ca urmare a reanalizării proiectului,  Agenţia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare – fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul  „“Modernizare LEA 20 kV Băița, judetul Alba, Etapa I ” propus a fi amplasat în comunele  Albac, Scărișoara și Gîrda de Sus, intravilan si extravilan,  jud Alba, titular  SUCURSALA DE DISTRIBUTIE  A ENERGIEI ELECTRICE ALBA, cu sediul în jud. Alba, municipiul Alba Iulia, str. Piata Consiliul Europei,cu nr. 11.

 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7 B in zilele de luni-vineri, intre orele 8-16 precum si la urmatoarea adresa de internet. office[@]apmab.anpm.ro.

   Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare pana la data de 17. 08.2019

Proiect decizie etapa de incadrare    [click detalii]

Data afişării anunţului pe site
          de 08.08.2019