Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatie integrata de mediu - titular SC Transavia SA pentru Ferma 7 Paclisa

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu   pentru Ferma nr. 7 Pâclișa – Pui de carne , amplasata in Alba Iulia- Pâclișa, str. Brândușei, nr. 59, judetul Alba,  titular SC TRANSAVIA SA.

Activitatea se  încadrează în anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale,

Punctul 6. Alte activitati, subpunctul 6.6: „Creşterea intensivă a păsărilor de curte [...], cu capacitati de peste:  (a) 40.000 de locuri pentru păsări de curte [...]”  

Documentatia pentru emiterea autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba str. Lalelelor nr. 7 B jud. Alba, zilnic de luni-joi, între orele 8-16 şi vineri între orele 8-14, pe site-ul APM Alba: apmab.anpm.ro.

Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba sau prin e-mail la office@apmab.anpm.ro., pe toata durata desfasurarii procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu.

 

Documente atasate:

 

Completare documentatie:

  • Anexa 4 - Evaluarea conformarii cu BAT    [click detalii]
  • Anexa 9 - Planul de management al dejectilor    [click detalii]
  • Anexa 13 - Planul de monitorizare    [click detalii]
  • Anexa 14 - Modelarea dispersiei emisiilor de amoniac    [click detalii]