Back

Anunt public privind dezbaterea publica pentru proiectul “Introducere sistem de asomare cu CO2 la abatorul de pasari din Oiejdea”, propus a fi amplasat in Comuna Galda de Jos localitatea Oiejdea Soseaua Alba Iulia – Cluj Napoca km.11, jud. Alba, titular SC TRANSAVIA SA

APM Alba anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului in forma revizuita pentru proiectul “Introducere sistem de asomare cu CO2 la abatorul de pasari din Oiejdea”, propus a fi amplasat in localitatea Comuna Galda de Jos localitatea Oiejdea Soseaua Alba Iulia – Cluj Napoca km.11, jud. Alba, titular : SC TRANSAVIA SA.

   Raportul poate fi consultat la sediul APM Alba, din Alba Iulia str. Lalelelor nr. 7B, jud. Alba si la sediul SC TRANSAVIA SA, din localitatea Sintimbru, str. Blajului nr. 244D, in zilele de luni-joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14.

   Documentul mentionat este disponibil si pe site-ul APM Alba la urmatoarea adresa de internet http://apmab.anpm.ro, dar si pe site-ul titularului.

   Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind RIM-ul la sediul APM Alba, Alba Iulia str. Lalelelor nr.7B, jud. Alba, pana la data de 21.01.2019.

Raport la studiul de impact    [click detalii]

   Data afisarii anuntului pe site
07.01.2019