Back

Anunt public solicitare autorizatie integrata de mediu pentru activitatea desfasurata de SC BROLL PIGMENTS SRL pe amplasamentrul situat in localitatea Cricau str. Principala nr. 453B, jud. Alba

Agentia pentru Protectia Mediului Alba anunta publicului interesta depunerea documentatiei de solicitare a autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea desfasurata de SC  BROLL PIGMENTS SRL pe amplasamentrul situat in localitatea Cricau str. Principala nr. 453B, jud. Alba.

Activitatea se incadreaza  in anexa nr.1 la Legea nr.278/2013 privind emisiile industriale la punctul: 4.2. Producerea compusilor chimici anorganici lit. e) nemetale, oxizi metalici sau alti compusi anorganici, cum sunt carbura de calciu, siliciul, carbura de siliciu.

Solicitarea de emitere a autorizatiei integrate de mediu se refera la o instalatie existenta.

Informaţiile privind impactul potenţial asupra mediului a activităţii pentru care se solicită emiterea autorizaţiei integrate de mediu se pot obţine de la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba, str. Lalelelor, nr.7B, jud. Alba, zilnic de luni - joi, între orele 9.00 -14.00 şi vineri între orele 9.00 – 13.00.

Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Alba sau prin e-mail la office@apmab.anpm.ro  până la data de 17.08.2022.

Documente atasate: