Back

Dezbatere publica privind solicitarea Autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea de crestere intensiva a păsărilor Ferma nr. 5 Galda, comuna Glada de Jos, jud. Alba, titular SC Transavia SA

      S.C. Transavia S.A. cu sediul în localitatea Oiejdea, şos. Alba Iulia –Cluj, km. 11, jud. Alba, aduce la cunostinţa celor interesaţi organizarea dezbaterii publice privind solicitarea Autorizaţiei integrate de mediu  pentru activitatea de crestere intensiva a păsărilor Ferma nr. 5 Galda, comuna Glada de Jos, jud. Alba

      Dezbaterea publică va avea loc în data de 03.08.2017 la ora 16.00 in sala Căminului Cultural, str. Principala nr. 90, comuna Galda de Jos, jud. Alba.

      Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită emiterea autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate în timpul programului de lucru, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba.

      Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul APM Alba, str. Lalelelor. Nr.7B, Alba Iulia,  zilnic  de luni – joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00- 14.00, sau la adresa de e-mail : office@apmab.anpm.ro, până la data de 03.08.2016.